2015. szeptember 27., vasárnap

6 ľudí , ktorý umreli kvôli selfie

Za každú cenu si chceli spraviť  selfie , stálo ich to život.
V dnešnej dobe sa už fotenie selfie počíta za niečo ako chorobu.Skoro každý si fotí svoje selfie , ktoré potom dávaju na sociálne siete.Ľahšie  by bolo pozrieť sa do zrkadla nie ? Ale naozaj , pozrite  hocikomu kto má na svojom mobile prednú kameru a uvidíte v albume niekoľko selfie fotiek.Keď  je niekto na niekom zaujímavom mieste , tak sa cíti veľmi dôležitý a hneď si musí spraviť selfie aby o tom vedel každý . Naneštastie to niekedy môže stáť aj život.Toto sú ľudia ktorý kvôli selfie prišli o život!Dúfame že veľaci sa z tohto poučia , a 2-krát si rozmyslia žeči je selfie naozaj potrebná.
17 ročná ruska Xenia Ignatyeva sa chcela predvádzať pred jej kamarátmi s tým že , že vylezie na most a spraví si tam selfie .Pritom stratila rovnováhu a spadla na elektrický kábel,pričom aj hneď umrela .

szelfi-7
 Jeden mexický spevák Jenni Riviera spravil túto selfie na osobnom lietadle.Ale, po pár minutách lietadlo spadlo a nikto pád lietadla neprežil.

szelfi-1  
Oscar Otero Aguilar mal rád zbrane , preto si chcel spraviť selfie s jeho pištolou. Ale , jeho pištoľ bola nabitá a spustila sa keď ju chytil do ruky.Strelbu do hlavy ale chlapec neprežil.
szelfi-4
Tieto 2 ženy spôsobili dopravnú nehodu pričom sa nahrávali počas jazdy.Ony jazdu prežili  ,ale pri presune do nemocnice si stihli spraviť ešte 1 selfie.

szelfi-2
Colette Moreno a jej kamarátka s ktorou išli na party , ale predtým si spravili fotku a dali ju na facebook.Potom predbehli pred nimi idúce auto ale nevšimli si , že oproti im išiel jeden autobus.Ale Colette to neprežila ale jej kamarátka to prežila s  malými zraneniami.

szelfi-5
Courtney Sanford 6.apríla.2014 dala hore túto fotku pričom počúvala od Pharrel Williams  - ‘Happy’ .Nedávala pozor  , pustila kormidlo  a pri nehode na mieste umrela .
szelfi-6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése