2015. október 5., hétfő

Miesto pomoci , spravil niečo neľudské..

Žena sa veľmi potešila , keď sa prevratíla s autom a počula že niekto zastavil popri ceste.A čo sa potom stalo nikto neuverí.
Kimberly Smith 27. septembra havarovala v Texase , jej auto sa 3-krát  prevrátilo a skončilo na streche.A čo sa stalo potom je ešte smutnejšie a tragickejšie ako samotná nehoda.

Joshua Smith , Kimberlyn  brat v jednom Facebookovom statuse napísal , že : jeden muž miesto toho ,  aby jej pomohol ju vykradol.

To jej povedal  istý muž -nech sa nebojí , že  ju neopustí.Vliezol jej do auta potom našiel jej peňaženku a ukradol z nej : peniaze , doklady a bankomatovú kartu.Kimberley sa mu prosila , aby ostal s ňou ale on ju nechal tak , bez toho aby jej pomohol, pričom moja sestra tam ležala v prevrátenom aute . - povedal Smith.
KHOU jedna televízna stanica podľa ktorej žena sa nakoniec vedela dostať z auta , jedno auto neskôr sa zastavilo a pomohlo jej .. zavolalo na 911.
Jeden vysoký , tmavý muž bol tento zlodej , mal okolo 30 rokov ,a riadil jej čerený pickup.Kimberley sa má už dobre , ale dúfajme že sa  podarí nájsť úbohého zlodeja, a veríme v to , že  väčšina ľudí nieje takáto .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése